Onze werkwijze.


“We moeten iets aan de website doen.”  zo begint vaak het gesprek met een klant. “Waarom?” vragen wij dan, “Wat had je gehoopt te gaan bereiken?” Een website kan een prachtig middel zijn om een nieuw doel te bereiken. En dat doel daar werken wij graag samen met de klant naartoe. Duidelijk, efficiënt en effectief.

Onze missie.


Onze missie is om elke samenwerking tot een wederzijds succes te maken. keer op keer.

Wij zijnResolve Media.


Neem contact op
Over ons

Resolve Media is het creatief bureau voor interactieve media in de Randstad, zowel online als offline. Van vormgever tot programmeur, en van jonge hond tot ervaren kracht: in het team van Resolve werken verschillende leeftijden, passies en vaardigheden gebroederlijk samen.

Maar één ding hebben wij bij Resolve Media gemeen: passie en oprecht enthousiasme voor wat we maken. Daag ons uit!

Grafisch (re)design
Web-development

Resolve Media zijn professionals met een zeer brede kennis. Bij het team geldt, Goed is niet Goed genoeg! Ik kan hen van harte aanbevelen voor het ontwerpen van huisstijlen en het gebruik hiervan in websites en slimme IT oplossingen. - Robert van Gaal


Flexibel

Wij zijn flexibel. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we op deze manier voor iedereen het beste resultaat kunnen behalen.

Creatief

Creativiteit zit in ons bloed. Alles waar wij aan werken begint bij het creatieve aspect van ons werk.

Ervaren

Als het aankomt op ervaring bent u bij ons aan het goede adres. Met ruim 15 jaar ervaring op de werk vloer zijn wij ervan overtuigd dat we ook uw project tot een succes kunnen maken.