• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
2023E-Commerce BrandingStrategy
PANIS Eyewear
Panis staat al jarenlang bekend om z’n bijzondere collectie brillen. Exclusieve monturen met een hoog fashiongehalte. Kleuren van nu. Materialen die anders zijn dan je verwacht. En slimmere campagnes dan de concurrent. Door een juiste data-analyse verrichten wij op maandelijkse basis een sterke toevoeging aan het marketing team. Zo maken we de juiste keuzes en laten we PANIS deze exclusieve wereld veroveren.

Resultaat

E-Commerce
Strategy
Data Dashboard
Bij de beste merken op brillen gebied hoort natuurlijk de beste service. Door een volledig geautomatiseerde backoffice kan PANIS tijd besteden aan hun klanten in plaats van aan de website of hun social kanalen.

Een strategie welke naadloos aansluit op de doelgroep en voorziet in service onderdelen met repeterende taken voor maximale service & conversie.

Een sterk merk,
unieke klanten.

De kernwaarden van PANIS zijn leidend geweest in de positionering. Al snel werd duidelijk dat de persoonlijke kant voor de klanten een belangrijke rol speelt in het bedrijf. Panis staat al jarenlang bekend om z’n bijzondere collectie brillen. Exclusieve monturen met een hoog fashiongehalte. Dat zie je ook terug in het interieur van deze winkel. Kleuren van nu. Materialen die anders zijn dan je verwacht. En gedurfde keuzes, die toch heel prettig en warm aanvoelen.

Online met
marketing automation.

Ook de website had een harde reset nodig. Het ontwerp is vanzelfsprekend in lijn met de huisstijl. Daarnaast hebben we de communicatie voor onze rekening genomen en alle teksten herschreven in begrijpbare taal. Met duidelijke call to actions sturen we aan op contactmomenten om zo leads en winkelbezoeken te genereren.

Merken

Bij de beste merken op brillen gebied hoort natuurlijk de beste service. Door een volledig geautomatiseerde backoffice kan PANIS tijd besteden aan hun klanten in plaats van aan de website of hun social kanalen.
Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?

2024E-Commerce Branding, Strategy
HARIS