• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
2023BrandRPAE-Commerce
Zewotherm Nederland
De Zewotherm groep ontwikkelt en verkoopt al 20 jaar energie- en verwarmingssystemen voor woningen en gebouw. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid zodat wij de volledige installatie van een woning of gebouw op duurzame wijze kunnen verzorgen. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen kantoorgebouw of een te renoveren woonhuis, Zewotherm biedt voor elke situatie een passende oplossing.

Automatiseren
doe je zo,...

Strategie
E-Commerce
Consultancy
RPA Automation
Voor Zewotherm heeft resolve alles uit de kast getrokken. Van koppelingen met het moederbedrijf tot het uitrollen van een online platform om klanten te bedienen in de Benelux. Zewotherm heeft een doorontwikkelde huisstijl gekregen met de bijpassende websites en webshops. Door uitvoering onderzoek en juiste customer journeys te mappen hebben we het platform volledig uitgewerkt en aangepast naar de wensen en de klanten van dit mooie bedrijf.

De groothandel is volledig online, bestellingen, order afhandeling, voorraad beheer, en facturatie gebeuren zonder tussenkomst van mensen. Door een slim onboarding proces bedient Zewotherm groothandel, installateur en isolatiespecialist.
SAAS vs. Dinosaurus

Offline wordt online

De grote bekende ERP software huizen beginnen markt te verliezen.
SAP, Exact, AFAS, MS XRM, Dynamics noem ze maar op, voelen de opkomst van SAAS systemen en kleine online software bedrijven. De dinosaurussen van deze wereld bewegen niet snel genoeg en zijn vooral duur en niet flexibel.

Resolve speelt hier op in, door de combinatie van specialisten en software kennis maakt resolve een snelle geautomatiseerde workflow mogelijk. Ondersteund door RPA robots en slimme rapportage tools vormt Resolve de softwarematige ruggengraat van je organisatie.

Laat je informeren wat we voor je bedrijf kunnen betekenen in een sparringsessie met een van onze mensen.

Alles onder één dak

Mijn Zewotherm

Het ticketsysteem is een handig hulpmiddel om klantvragen en -problemen te beheren en de communicatie met klanten te stroomlijnen. Belangrijke functies zijn het bijhouden van de voortgang, notities toevoegen en communicatie met de klant.

Hiermee verhogen wij de klanttevredenheid en kan ook intern worden gebruikt voor communicatie en samenwerking.
Alles moet in een lijn.

Niet alles is online.

Resolve ging nog een stap verder. We ontwikkelde naast de huisstijl ook alle aanverwante documenten, overeenkomsten en productinformatie sheets.

Alle technische documentatie in meerdere talen. Naast de documenten zijn ook de website en portal in meerdere talen te gebruiken.

Rekening houdend met verschillende belasting regels en facturatie afspraken bedient onze oplossing alle flanken van A-Z.

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?

2022RPAE-Commerce
DeKunststof Fabriek