• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
Het belang van digitale inhoud
Content management

Aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke designs.

Een website is meer dan alleen techniek. Je vertelt ook een verhaal en probeert een gevoel over te brengen. Dit doe je door content toe te voegen vanuit jouw merk positionering en huisstijl. Dit zorgt voor betrokkenheid en beleving.

De motor voor jouw online aanwezigheid.

Content management is als de motor voor jouw online aanwezigheid. Zonder een goede oplossing draag je jouw waarde niet effectief over. Een content management systeem helpt bij het beheren en publiceren van jouw producten, diensten en informatie. Bij Resolve zijn we niet gebonden aan een enkel systeem, maar we gaan altijd op zoek naar het samenbrengen van de juiste tools. In sommige gevallen kiezen we voor een open-source CMS, zoals bijvoorbeeld WordPress, terwijl we in andere gevallen juist gaan voor oplossingen zoals Lightspeed. Afhankelijk van je behoefte kies je een systeem, niet andersom.

Van systeem tot inhoud.

Content management is enorm belangrijk voor organisaties die streven naar online aanwezigheid. Een online omgeving draait op effectieve content die past bij de doelgroep. De juiste systemen en een goede contentstrategie is hierin uitermate belangrijk. Om jouw doelgroep te betrekken bij jouw merk of bedrijf, is het belangrijk om goed te communiceren. Dit doe je aan de hand van teksten, afbeeldingen en video’s. Al deze disciplines zijn te verwezenlijken door onze specialisten.

Analyseren en verbeteren.

De merkbeleving hangt af van goede content. Door je content continu te analyseren en te verbeteren, krijg je nog meer tractie binnen jouw doelgroep. Bij Resolve zijn wij continu aan het sturen op data. Door middel van data dashboards maken wij inzichtelijk welke content wel en welke content niet werkt. Hierdoor weten wij precies waar je moet verbeteren om je bedrijf verder te brengen. Ga bijvoorbeeld content verbeteren voor SEO of pas advertenties aan met nieuw beeldmateriaal. Gestuurd vanuit data.

Bekijk ook onze andere Content & Design oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?