• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
Verbindingen tussen systemen
Koppelingen

Efficient werken begint bij een goede toolkit.

Het leggen van koppelingen met je webshop is cruciaal om te groeien. Door de vele digitale ontwikkelingen wordt het steeds makkelijker om je hele bedrijf aan elkaar te koppelen. Een webshop is dan ook niet meer een los onderdeel, maar wordt integraal toegevoegd aan je bedrijf. Hierbij zorgen wij voor de nodige koppelingen door je hele bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan je boekhouding, nieuwe verkoopkanalen, leveranciers, PIM systemen en meer. 

Een koppelingen voor efficienter werken.

De juiste koppelingen maken het mogelijk om zo effiient mogelijk te werken. Denk bijvoorbeeld aan een directe verbinding met je boekhoudsysteem. Alle bestellingen worden hierdoor direct je boekhouding ingeschoten, zodat je deze niet meer handmatig in hoeft te voeren. Vervolgens kunnen er ook koppelingen gelegd worden met marketplaces, zoals bijvoorbeeld Bol, Amazon of Ebay. Hierdoor ben je in staat veel meer verkoopkanalen te bedienen, en dat allemaal vanuit je webshop.

De juiste systemen verbinden.

Een webshop is tegenwoordig meer dan enkel een verkoopkanaal. Zo kunnen we CRM systemen, chatbots en voorraadsystemen koppelen om alles vanuit een omgeving te regelen. Door eerst goed met elkaar in gesprek te gaan, komen we er samen achter wat de behoefte is van je onderneming. Vervolgens kunnen wij aan de slag met het bouwen en het koppelen van alle losse facetten. Door de juiste verbindingen te leggen, zorgen we voor meer automatisering, wat uiteindelijk tijd, geld en moeite bespaard voor je hele bedrijfsvoering!

Waarom zou jij moeten kiezen voor de juiste koppelingen (en ons)?

Met onze toolkit maak jij jouw groeidoelstellingen waar. En met ons doe je dit nog sneller.
Neem contact op en we vertellen je graag meer! 

Bekijk ook onze andere Tech & Automation oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?