• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
Onderzoek, uitwerking, bezoekers
Linkbuilding

Hogere autoriteit voor hogere bezoekersaantallen

Linkbuilding draagt bij aan de relevantie van jouw website. Google beoordeelt websites op basis van verschillende criteria, waarvan het aantal en de waarde van links er één is. Je kunt dit zien als een soort van goedkeuring: hoe meer links je verzamelt van betrouwbare bronnen, hoe waardevoller jouw website wordt beschouwd. Dit principe geldt net zoals bij verkiezingen. Als je links verzamelt van gerenommeerde websites naar relevante pagina’s op jouw site, zal dit de autoriteit van jouw website versterken. Wij bieden een doordachte linkbuildingstrategie om jouw website of webshop te helpen groeien in belang en relevantie, wat uiteindelijk resulteert in een verhoging van bezoekersaantallen.

Duidelijke doelstelling voor effectieve linkbuilding.

Wij zijn ervan overtuigd dat een heldere strategie essentieel is om doelstellingen te bereiken. Dit geldt ook voor linkbuilding. Voordat we aan linkbuilding beginnen, starten we met een grondige analyse van kansen. We onderzoeken wat de concurrentie doet, welke zoekwoorden het meest effectief zijn en wat de zoekintentie achter deze termen is. Zodra we deze verkenningsfase hebben afgerond, gaan we doelgericht aan de slag. Dit draagt bij aan de consistente strategie van je bedrijf en uiteindelijk aan een winstgevende online aanwezigheid. Hierin is het verkrijgen van organisch verkeer naar je website essentieel. Dit bereiken we onder andere met linkbuilding.

Organisch groeien op de juiste termen.

In de online marketing staan twee termen centraal: Online zichtbaarheid en online vindbaarheid. Terwijl betaalde advertenties snel zichtbaarheid opleveren en doelgroepen nauwkeurig kunnen targetten, versterkt linkbuilding de online vindbaarheid van je bedrijf. Linkbuilding is het cement dat de stenen legt voor duurzaam en organisch success. Het verbetert niet alleen je positie in zoekresultaten, maar versterkt ook de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid bij jouw doelgroep. Hoewel betaalde groei zeker haar plaats heeft, is het cruciaal om de voordelen van linkbuilding niet te onderschatten.

Linkbuilding is de sleutel tot het opbouwen van een sterke online aanwezigheid die gestaag groeit, terwijl de investering blijvende vruchten afwerpt. Ben jij al begonnen?

Bekijk ook onze andere Online Marketing oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?