• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
Van design tot product
Print- & Product design

Creatieve designs uitwerken tot iets tastbaars.

Naast het creëren van online beeldmateriaal, heb je soms behoefte aan iets tastbaars. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, relatiegeschenken of andere reclamematerialen. Dat hebben wij namelijk ook! Onze designers kunnen natuurlijk niet alleen maar online creaties maken.

Print- & product design zorgt voor een duidelijke combinatie van je online en offline uitingen. Door de branding toe te passen op je hele bedrijfsvoering, professionaliseer je je business. Een goed ontworpen brochure versterkt je bedrijf en kan een toevoeging zijn op je online aanwezigheid. Bij Resolve snappen wij deze omnichannel strategie. Wij helpen je graag mee om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen, online en offline.

Een merkbeleving tastbaar maken.

Binnen online marketing wordt er altijd een scheiding gemaakt tussen online en offline oplossingen. Bij Resolve geloven wij dat er helemaal geen scheiding is, maar juist een duidelijke verbinding. Een online omgeving wordt versterkt door fysieke marketingmaterialen en vice versa. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van marketingmaterialen aan een bestelling, of het opvolgen van een lead door het toezenden van een brochure. Ook moet natuurlijk je bedrijf vindbaar zijn in de buurt. Een mooi logo op je pand moet natuurlijk ook ontworpen worden. Andersom kan het natuurlijk ook. Leads verkrijgen door een advertentie in een vakblad. Zo zorgen wij niet alleen voor een online merkbeleving, maar werken we aan je algehele merkpositionering. Dat hoef je niet alleen te doen.

Een digitale partner die verder gaat.

Bij Resolve snappen wij dat een webshop of website verder gaat dan enkel online. Het gaat om jouw merkbeleving over te brengen aan de klant. Dit betekent in veel gevallen ook marketing buiten de webshop om. Door samen op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor jouw bedrijf, helpen wij jou om je hele bedrijf te laten groeien. Wij kijken verder dan een quick-win, maar nemen jouw bedrijf mee. Zo laten we niet alleen je producten er online prachtig uitzien, ook ontwikkelen we mee aan een goede fundering voor jouw branding. Denk bijvoorbeeld aan productlabels of omdozen. Door de hele customer journey staat jouw merk centraal. Heb je deze kennis niet in huis? Wij helpen je graag.

Bekijk ook onze andere Content & Design oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?