• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
Processen maximaal automatiseren
Procesoptimalisatie

Processen optimaliseren.

Verander lastige processen in toekomstbestendige, simpele acties. Klinkt lastig, maar valt vaak mee. Veel processen zijn repeterend en kunnen veelal vervangen worden door RPA oplossingen. Wij pakken alle beschikbare techniek en regelen een vloeiend proces. Op deze manier bespaar je veel tijd en geld op tijdrovende, repeterende taken. 

Maatwerk oplossingen voor jouw onderneming.

Resolve biedt en maatwerk benadering van procesoptimalisatie. We kijken vooruit, analyseren en leggen de basis voor het toekomstige succes van jouw organisatie. Door het toepassen van slimme techniek en het gebruiken van de juiste software en robots, optimaliseren wij een groot deel van de standaard processen binnen je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan repeterende taken welke kunnen worden overgenomen door klik-robots. We nemen je mee in een complexe maar snelle en leuke wereld. 

Van plan tot uitvoering.

Procesoptimalisatie leidt vaak tot een kostenbesparing, omdat we hierdoor slimmer en efficiënter kunnen werken. Resolve bedacht hier een proces voor.

1. Analyse van de situatie en taak

We plannen meerdere afspraken en beginnen met een inventarisatie. Hierin maken we inzichtelijk welke processen we kunnen optimaliseren.

2. Samenstellen van tools.

We maken een samenstelling van de juiste tools en software. Deze kiezen we aan de hand van de gekozen optimalisatie.

3. Ontwikkeling strijdplan.

Als we weten wat we moeten automatiseren, gaan we bekijken hoe we dit kunnen uitrollen. Hierin gaan we te werk zonder bestaande processen te onderbreken. Je bedrijf moet natuurlijk wel door kunnen blijven gaan.

5. Rapportage.

Is het proces afgerond? Dan is het belangrijk om verslag te doen, te reflecteren en te leren. Alleen zo wordt je beter in wat je doet.

Win-win situatie creëren.

Kortom, procesoptimalisatie is een win-win situatie voor zowel ons als onze klanten. Het zorgt voor een hogere kwaliteit van dienstverlening, een snellere doorlooptijd en minder kosten. En dat allemaal met het doel om onze klanten nog beter te bedienen. 

Bekijk ook onze andere Business oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?