• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
ProcessenMaximaalAutomatiseren
Procesoptimalisatie
Verander lastige processen in toekomstbestendige simpele acties. Klinkt lastig, maar valt vaak mee. Veel processen zijn repeterend en kunnen veelal vervangen worden door RPA oplossingen. Wij pakken alle beschikbare techniek en regelen een vloeiend proces.

Resolve biedt een maatwerk benadering van procesoptimalisatie. We kijken vooruit, analyseren en leggen de basis voor het toekomstige succes van jouw organsatie. Door het toepassen van slimme techniek en het gebruiken van de juiste software en robots optimaliseren wij een groot deel van de standaard processen binnen je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan repeterende taken welke kunnen worden overgenomen door klik-robots. We nemen je mee in een complexe maar super snelle en leuke wereld. Lees verder hieronder.

Van plan tot uitvoering.

Procesoptimalisatie leidt vaak tot een kostenbesparing omdat we hierdoor slimmer en efficiënter kunnen werken. Resolve bedacht een proces voor dit proces. 

 

1. Analyse van de situatie en taak.
We brengen meerder bezoeken en beginnen met een inventarisatie

2. Samenstellen van tools.
We installeren software en kiezen de juiste tools.

3. Ontwikkeling strijdplan.
Als we weten wat we moeten automatiseren gaan we bekijken hoe we dit kunnen uitrollen zonder bestaande processen te onderbreken

4. Uitrollen en testen.
Testen maar! We houden dagelijks bij wat het gedrag is van onze ontwikkelde oplossing. En trainen al het personeel wat betrokken is bij onze oplossing. Wel zo handig.

5. Rapportage 
Is het proces afgerond? Dan is het belangrijk om verslag te doen, te reflecteren en te leren. Alleen zo wordt je beter in wat je doet.

Kortom, procesoptimalisatie is een win-win situatie voor zowel ons als onze klanten. Het zorgt voor een hogere kwaliteit van dienstverlening, een snellere doorlooptijd en minder kosten. En dat allemaal met het doel om onze klanten nog beter te bedienen.

Bekijk ook onze andere Business oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?