• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
Proces-automatisering voor jouw bedrijf
RPA

Bedrijfsautomatisering.

Automatisering is een belangrijke factor voor de online omgeving. Automatisering is het vervangen van menselijke arbeid door machines, computers en/of tools en software. Het werk dat eerst handmatig gedaan moest worden, gebeurd nu automatisch. Logische processen vervangen we door duidelijke regels en automatiseringen. Denk bijvoorbeeld aan voorraad beheer, opvolging van leads of boekhouding. Een proces automatisering verbreed dit principe nog verder, en schakelt in een geordende bundel van activiteiten, veelal gericht op een productie van goederen en/of diensten.

Van digitalisering naar automatisering.

Als wij voor een klant aan het werk gaan, starten we altijd met een digitalisering. Veel bedrijven gebruiken namelijk nog niet de volle potentie van de online omgeving. Door het digitaal maken van processen en data, zorgen we voor structuur in het bedrijf. Vervolgens gaan we kijken welke processen repeterend zijn, die we kunnen automatisering. Hier komt RPA om de hoek kijken. Door deze taken te automatiseren, bespaar je direct tijd en geld, en krijg je meer tijd voor kerntaken.

RPA implementatie in fases.

De implementatie van RPA is een duidelijk proces. Er moeten namelijk duidelijke taken en processen uitgedacht worden. We starten daarom altijd met het inzichtelijk brengen van de processen. Deze laten vervolgens zien hoe het proces in elkaar zit en waar de automatisering de hoogste opbrengst kan bieden. Op deze manier zorgen wij dat je zo efficiënt mogelijk werkt, waardoor je kosten aanzienlijk naar beneden gaan.

Sneller opschalen met RPA.

Naast de grote kostenbesparingen door het inzetten van robots, krijg je nog veel andere voordelen. Een van deze voordelen is de mogelijkheid om snel op te schalen. Werk door mensen kost namelijk veel tijd. Hierdoor moet je om op te kunnen schalen veel nieuwe medewerkers aannemen. Dit kost veel tijd én geld. Door RPA in te zetten, is het mogelijk om direct je bedrijf op te schalen. Taken worden direct overgenomen en kennen geen plafond. Je bent dus in staat om bijvoorbeeld direct 3x zoveel orders te verwerken, allemaal geautomatiseerd, zonder dat je extra personeel aan hoeft te nemen. Met dezelfde kosten meer werk, dat is pas een verbetering voor je nettowinst!

Bekijk ook onze andere Tech & Automation oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?