• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
Search Engine Marketing
SEM

Directe resultaten, zowel organisch als betaald.

Om meer bezoekers naar je website te krijgen, moet je weten wat het online gedrag van je doelgroep is. Veel mensen gebruiken zoekmachines om te navigeren op het web. Hierdoor is het belangrijk om zowel aanwezig als vindbaar te zijn. Door middel van Search Engine Marketing ga je aan de slag met het verkrijgen van bezoekers via zoekmachines. In de marketing wereld wordt dit ook wel SEA (Search Engine Advertising) of SEO (Search Engine Optimization) genoemd.

Mobiele zoekopdrachten steeds belangrijker.

Jarenlang heeft de desktop de online wereld gedomineerd. Tussen 2022 en 2023 heeft er echter een koersverandering plaatsgevonden. Zo heeft Google de omschakeling naar “Mobile First Indexing” definitief afgerond, waardoor Google websites bekijkt in de mobiele weergave. Daarbij zien we ook veranderingen in online uitgave. Marketeers geven voor het eerst meer uit aan mobiele advertenties dan aan advertenties voor de computer. Deze verschuiving laat zien dat het online landschap veranderd. Deze veranderingen tonen aan dat je website of webshop mee moet met de tijd. Is jouw website al ingericht op mobiele bezoekers?

Een effectieve SEM strategie.

Search Engine Marketing is voor veel bedrijven een belangrijke pijler. Veel bedrijven halen verreweg de meeste bezoekers door zoekmachines. Met het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines zoals Goole, behaal je optimale resultaten. Maar is jouw website ingericht om goed te scoren? Of heb je nog geen duidelijke strategie in de keuze tussen betaald en organisch verkeer? Wij van Resolve Media zijn partner van Google. Wij weten precies wat we moeten doen om jouw website of webshop zowel vindbaar als zichtbaar te maken. Keertje koffie doen?

Bekijk ook onze andere Online Marketing oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?