• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
2023BrandingE-Learning / Commerce
Event Design Collective
Our approach is based on our experience, experiments and expertise. We train teams and individuals to apply the Event Canvas methodology to elevate the field of event design and we advise clients from membership-based organisations to NGOs and corporations.

11 landen
750 events
18742 gebruikers

Training e-Learning
E-commerce
Linkbuilding & SEO

Event Design op een ander niveau. Het Event Canvas wordt gebruikt om in minder tijd betere en effectievere evenementen te ontwerpen. Dit model helpt het doel en de waarde van een evenement voor stackholders te beschrijven en schetst de verwachte kosten en baten, zoals veranderingen in gedrag van de bezoekers. 2 boeken, 4 website, e-learning, e-commerce alles onder een dak en daarmee bedienen wij de groten der aarde.
Google, Internet Society, Caesars, DSM, Symantec.

We vertellen je graag meer

e-Learning in combinatie
met e-Commerce.

De waarom het belangrijk is om door te denken.
In de moderne wereld van vandaag is e-learning niet meer weg te denken. Met de opkomst van het internet is e-learning een steeds belangrijker aspect geworden van educatie en training. Het stelt mensen in staat om te leren op hun eigen tempo en vanuit de comfort van hun eigen huis of werkplek. Maar hoe zit het met e-commerce en e-learning?

E-commerce en e-learning gaan hand in hand. Online cursussen en educatieve materialen zijn nu gemakkelijk te vinden en te kopen via online winkels en marktplaatsen. Dit biedt een enorme mogelijkheid voor zowel degenen die willen leren als voor degenen die educatieve producten aanbieden. E-commerce stelt educatieve bedrijven in staat om hun producten op een eenvoudige en efficiënte manier aan de man te brengen, terwijl studenten een gemakkelijke toegang hebben tot educatief materiaal.

Persoonlijke omgeving

Alle informatie van je klanten op een plek.

Een accountpagina biedt verschillende voordelen voor zowel de eigenaar als de gebruiker. Voor de website-eigenaar biedt een accountpagina een manier om de interactie met de gebruiker te verbeteren en de relatie te versterken. Het stelt de eigenaar in staat om waardevolle informatie te verzamelen over de gebruiker, zoals demografische gegevens, interesses en koopgeschiedenis, die kan worden gebruikt om betere producten en diensten aan te bieden en gerichte marketingcampagnes te voeren.

Wij hebben hier voor Event Design Collective een verzameling gemaakt van de cursus informatie en progressie van de training, tot aan de orders welke bij deze trainingen horen.

Wel zo eenvoudig. En mega toegangelijk voor je klanten 😉

/ de mooiste merken van deze tijd.

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?

2023BrandRPAE-Commerce
Zewotherm Nederland