• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
WebsiteBrand IdentityStrategy
Xperthealth
XpertHealth is een internationale gezondheidsconsultant met een passie voor de constante verbetering van gezondheidssystemen. Gevestigd in China en Nederland helpen we meer dan 200.000 mensen en 30+ internationale klanten om hun gezondheid te monitoren en elke dag gezonder te worden.

Eerst inventariseren
en valideren, dan bouwen

Digital Healthcare
Online onboarding
IOS / ANDROID

Het platform is een omgeving met meerdere type oplossingen en diensten voor zowel individueel als corporate. Om te begrijpen hoe al deze oplossingen, diensten en processen werkten hebben we een service blueprint ontwikkeld. Hiermee werd inzichtelijk welke interacties er op welk moment moesten plaatsvinden en via welk kanaal.


Aan de hand van deze informatie kon het prototype worden ontworpen. We goten elke stap op het platform in een wireframe. De wireframes gaven de klant een duidelijk beeld van de oplossing die we voor ogen hadden en stelden ons in staat om onze aannames te testen bij de klanten van onze klant. Door eerst te valideren en daarna pas te bouwen, konden we onnodige ontwikkelkosten voorkomen.

Cory.Care

App / software als product van je organisatie

Ons digitale gezondheidsplatform Cory.Care verbetert voortdurend de manier waarop we gezondheid meten en monitoren. Sluit uw gezondheidscyclus aan op Cory.Care en begin vandaag nog met het verbeteren van uw lichamelijke en geestelijke gezondheid!

Wij ontwikkelde te vertaling van dit platform naar een bruikbaar systeem.


Toegankelijk, snel en slim.

Wereldwijd
partner netwerk

Samen met de grootste!

In de eerste plaats zijn wij medisch specialisten, werkzaam op het gebied van prestatiegeneeskunde en preventieve zorg / vitaliteit. Hierin bestrijken wij de volledige cyclus van gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Wij passen onze gecombineerde kennis en gedeelde praktijkervaring in bedrijfsgezondheidsomgevingen toe door te experimenteren met een groot aantal innovatieve gezondheidsgerelateerde producten en gezondheidsverbeterende diensten om u het beste te bieden dat Digital Health vandaag de dag te bieden heeft.

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?

2023BrandingE-Learning / Commerce
Event Design Collective