• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)
Websites die aansluiten bij jouw doelgroep
Websites

Hoe gaan wij te werk met jouw website?

Een website is niet in 1 dag gemaakt. Het betreft namelijk altijd maatwerk. Bij Resolve doorlopen wij altijd een vast proces. Zo ontwikkelen wij samen met de klant een converterende website, die aansluit bij de merkidentiteit en de doelgroep.

Fase 1. Strategie.

We starten altijd met een plan. Dit bespreken we samen. Hierin worden wensen en doelen gesteld. Als advocaat wil je natuurlijk heel anders overkomen dan een ijscoman. Wij delen onze kennis over websites, terwijl jij je kennis deelt over jouw bedrijf en jouw boodschap. Zo weten wij precies wat we moeten doen.

Fase 2. Design & Creatie.

Na een inhoudelijk sterk gesprek gaan wij aan de slag met een concept en ontwerp. Hierin nemen wij alle belangrijke punten mee en doen wij een eerste voorstel voor de website. Hierdoor worden de wensen inzichtelijk en krijg je een beeld van wat de website gaat worden. Natuurlijk is hij nog niet klaar, maar er is al wel een duidelijke visie zichtbaar.

Fase 3. Ontwikkeling.

Nadat we het eens zijn geworden over het design, gaan wij weer aan de slag. Nu gaan wij de website echt realiseren, waarbij we gebruikmaken van slimme tools en sterke software. Wij zorgen voor een snelle website met de juiste tools om jouw doelgroep aan te spreken. Wij bouwen de website altijd op een testomgeving, terwijl je oude website nog de dagelijkse klanten opvangt. Ook kunnen we natuurlijk een tijdelijke pagina online zetten, zodat je nog steeds bereikbaar bent voor je klanten.

Fase 4. Oplevering.

Nu we de ontwikkeling klaar hebben, leveren wij de website op. Hiervoor komen we bij je langs en doen we een officiële opening. Omdat wij niet werken met een afgesloten systeem (natuurlijk wel met de beste beveiliging), krijg je alle rechten voor je eigen website. Het is tenslotte jouw website en niet die van ons! Wij begeleiden je door je website heen, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Fase 5. Optimalisatie en onderhoud.

Een website is nooit af. Waar je bij veel webbouwers op dit punt klaar bent, gaat Resolve niet van je zijde af. Wij spreken af hoe we het onderhoud aan je website blijven plegen en helpen je met het uitbreiden van je onderneming. Een website is een middel om je bedrijf te laten groeien, en niet enkel een einddoel. Zo kunnen we bijvoorbeeld aan de slag met SEO, SEA of gerichte leadgeneratie. Onze specialisten weten je hier perfect in te adviseren.

Bekijk ook onze andere Tech & Automation oplossingen:

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?