• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)

Weet welk bedrijf je website bezoekt

Post Image

/ Herken je websitebezoekers

Resolveleads is een innovatief platform dat helpt bij het identificeren van websitebezoekers. Dit platform is ontworpen om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren en hun conversieratio’s te verhogen. Met behulp van geavanceerde trackingtechnologieën verzamelt Resolve informatie over de gebruikers van een website en analyseert deze om bruikbare inzichten te bieden.

Eén van de beste tools van Resolve is de Leadmodule, die het makkelijk maakt om de potentiële klanten die uw website bezoeken te identificeren. Het biedt waardevolle gegevens over de pagina’s die ze bezoeken, hoe lang ze er blijven en wat ze interessant vinden. Dit stelt bedrijven in staat om gerichte marketingcampagnes te ontwikkelen en een betere klantenservice te bieden.

/ Laat je salesfunnel groeien

Met Resolveleads kunnen bedrijven de prestaties van hun website analyseren en hun online marketingstrategieën verbeteren. Het platform is een must-have voor elk bedrijf dat zijn online resultaten wil optimaliseren. Met Resolve is het nooit meer nodig om te gissen wie uw website bezoekt en welke acties ze ondernemen. De tool geeft u real-time inzichten om snel te reageren op potentiële klanten en verhoogt zo uw zakelijke succes.

Wij verzamelen bedrijfsinformatie zoals directie en personeels gegevens, financiele informatie bijv. omzet cijfers en alle contact informatie welke te vinden is op internet. Denk aan alle linkedin profielen van de medewerkers 😉 Super handig. 

/ Beschik over de superkrachten van een van de grootste datasets

Onze indrukwekkende dataset is de beste in zijn soort en ons databereik is ongeëvenaard.
Wij koppelen onze systemen aan direct aan je #salesforce #Microsoft dymanics #slack #activecampaign #afassoftware #exact #hubspot #google #googleads #perfectview en nog 60+ andere software pakketten. 

Begin vandaag nog met het herkennen van betere leads dan je concurrentie. 

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?

vorige
AI, kans of bedreiging?
volgende
Van UA naar GA4