• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)

Pinterest advertenties converteren!

Post Image

Adverteren op Pinterest is een slimme zet voor bedrijven die zich richten op visuele marketing. Met meer dan 400 miljoen actieve gebruikers wereldwijd is Pinterest een krachtig platform voor het promoten van jouw producten en diensten. 

Pinterest is anders dan andere sociale media platformen zoals Facebook en Instagram, omdat het zich richt op het delen van visuele content, zoals afbeeldingen en video’s. Gebruikers kunnen borden maken met hun favoriete afbeeldingen en video’s, en deze delen met andere gebruikers. Dit biedt bedrijven een unieke kans om hun producten en diensten te presenteren aan een geïnteresseerd publiek. Adverteren op Pinterest biedt verschillende voordelen. Het vergroot de naamsbekendheid van jouw merk, genereert meer verkeer naar jouw website en stimuleert verkoop en conversies. Bovendien biedt Pinterest verschillende advertentieformaten, zoals Promoted Pins, Promoted Video’s en Promoted Carousels, waarmee je jouw producten en diensten op creatieve en aantrekkelijke manieren kunt presenteren.

Een van de grootste voordelen van adverteren op Pinterest is dat je gerichte advertenties kunt plaatsen die zijn afgestemd op specifieke doelgroepen en interesses. Dit betekent dat jouw advertenties alleen worden weergegeven aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten en diensten, waardoor de kans op conversie en verkoop toeneemt. Je kunt jouw doelgroep targeten op basis van leeftijd, geslacht, locatie, interesses en gedrag. Dit maakt het mogelijk om jouw advertenties te tonen aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten en diensten, en die geneigd zijn om over te gaan tot aankoop. Een ander voordeel van adverteren op Pinterest is dat het platform een zeer actieve gebruikersgemeenschap heeft. Mensen op Pinterest zijn vaak op zoek naar inspiratie en ideeën voor projecten, producten en diensten.

Als jouw bedrijf adverteert op Pinterest, kun je de gebruikers van het platform inspireren en hen helpen bij het vinden van de producten en diensten die zij zoeken. Adverteren op Pinterest is ook relatief goedkoop in vergelijking met andere advertentieplatformen. Dit betekent dat zelfs kleine bedrijven met een beperkt advertentiebudget kunnen adverteren op Pinterest. Bovendien kun je jouw budget en biedingen aanpassen aan jouw specifieke behoeften en doelen, waardoor je de kosten en prestaties van jouw advertenties nauwkeurig kunt beheren.

Als je adverteert op Pinterest, kun je gebruik maken van verschillende advertentieformaten, zoals Promoted Pins, Promoted Video’s en Promoted Carousels. Promoted Pins zijn pins die worden weergegeven in de feeds van gebruikers en op zoekresultatenpagina’s van Pinterest. Promoted Video’s zijn videoadvertenties die worden weergegeven in de feeds van gebruikers. Promoted Carousels zijn advertenties waarin meerdere afbeeldingen of video’s worden getoond, die gebruikers kunnen doorbladeren.

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?

vorige
Hick’s Law, wie?
volgende
Datawarehouse & Dashboards