• web
  • data
  • strategy
  • digital
  • UI & UX
  • e-commerce
  • RPA
  • awesomeness
Pre-loading experience ;)

Upgrading Google Cloud Platform

Post Image

/ Onze servers worden geupgrade naar een snellere omgeving. 🚀

We schrijven u vandaag met geweldig nieuws. Zoals je misschien weet, draait een door Resolve ontwikkelde website op het Google Cloud Platform. Wanneer Google een nieuwe, krachtigere machine beschikbaar maakt, profiteren we graag van de verbeteringen.

En dat gebeurt nu!

We migreren van de huidige machines naar nieuwere, aanzienlijk krachtigere machines. Ze zijn niet alleen krachtiger, maar ook betrouwbaarder, met consistentere prestaties en verbeterde isolatie en beveiliging.

We zijn verheugd dat we de nieuwe C3D-machines zonder extra kosten aan u en uw websites kunnen aanbieden. En er is nog meer goed nieuws, u hoeft niks te doen. Wij zorgen voor alles 😉

Uit onze tests blijkt dat de responstijd van de C3D-machine 20% tot 50% sneller is dan de gemiddelde responstijd van de machines die we momenteel gebruiken. De snelheid wordt verbeterd door onbeperkte IO doorvoer, nieuwere CPU’s met hogere kloksnelheden en de mogelijkheid om tot 360 vCPU’s en 3 TB DDR5 geheugen te gebruiken. 

Zoals je kunt zien, kunnen de C3D-machines aanzienlijk veeleisendere werklasten met gemak aan. Lees meer in onze documentatie.

Onze nieuwe machines zijn momenteel beschikbaar in de volgende regio’s:
België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Singapore, Zuid-Carolina, Virginia en Iowa. 

Aangezien we een of meerdere datacenters gebruiken in de regio Nederland, zullen de servers waarop ze draaien op een bepaald moment worden geüpgraded tijdens de onderhoudsperiode van 13 of 14 december, tussen 01:00 en 04:00 UTC.

Er zal 5 tot 15 minuten downtime zijn terwijl we de machines wijzigen.

Zoals altijd waarderen we het dat u klant bent van Resolve. Als je vragen hebt, aarzel dan niet! We zijn er om je vragen te beantwoorden.

Bedank, en cheers!

Jouw business blijft in beweging.

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?

vorige
SEO in 2024: Wat gaat er veranderen?
volgende
Digitalisering in de B2B omgeving